Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Μια δικηγόρος, η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Το πρώτο που λες είναι το μικρό της όνομα. Μάλλον δεν της ταιριάζει. Το ''Μαριλίζα'' φοριέται μάλλον σε κάποια χαριτωμένη κρυφοσεξουαλική και ψιλοανάλαφρη γκόμενα.

Η εν λόγω Ξενογιαννακοπούλου, μια μεγαλοκόπελλα μουντή, βαρετή, μοιάζει με στέλεχος παραεκκλησιαστικής οργάνωσης. Τι σχέση να έχει η φυσιογνωμία της ευειδείς..., καλέ, είσαι υπερβολικός..., με τις συριζαίες κυρίες Όλγας Γεροβασίλη και Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Στο θέμα μας. Μια στις τόσες και αμέτρητες δικηγορινές η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, έγινε γνωστή στην κομματική πιάτσα από τον Γιώργο Παπανδρέου που την επέβαλε για υψηλόβαθμο στέλεχος. Την έκανε και υπουργό την 56χρονη κάργα πασοκτσού, η οποία ξαφνικά την έκανε για τον Σύριζα. Δεν ήταν η μόνη, από ένα ΠΑΣΟΚ που έκλεινε τον κύκλο του, η οποία πήρε μεταγραφή στον Σύριζα. Στο κόμμα που βρήκε έτοιμη πελατεία, την πασοκική.
Ποιο είναι το θέμα. Ότι οι υποτίθεται συριζαίοι ψηφοφόροι δεν δίστασαν να προτιμήσουν στις εκλογές μεταγραφές του κόμματος. Ξεκάθαρο αυτό και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές. Κι αυτοί που τελικά δεν εκλέχτηκαν πήραν πήραν πολλούς ''σταυρούς''. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Σύριζα δεν ψηφίστηκε από το δικό του κόσμο (όλοι αυτοί πήγαν σε Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου), είναι οι ψήφοι σε Αλέξη Γεωργούλη, Ελένη Κουντουρά, Ξενογιαννακοπούλου, Παπαχριστόπουλο και σία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου