ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

H QUALCO (του Ορέστη Τσακαλώτου) και πάλι στη ΔΕΗ

Tο σχήμα εταιρειών με επικεφαλής την Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποκλειστικός «μνηστήρας» για τη νέα σύμβαση διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών που δρομολογεί η ΔΕΗ.
Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος ώστε η κοινοπραξία να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες είσπραξης ληξιπρόθεσμων χρεών στην επιχείρηση, καθώς ήταν η μόνη που υπέβαλε προσφορά έως τη διορία της περασμένης Τετάρτης (19/06) του δεύτερου διαγωνισμού της ΔΕΗ για την πρόσληψη συμβούλου.

Ο προϋπολογισμός του νέου διαγωνισμού ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 30 μήνες.

Η αμοιβή του αναδόχου θα συναρτάται από τις οφειλές που θα ανακτήσει, καθώς για ποσό 125 εκατ. ευρώ από ενεργούς πελάτες θα αμειφθεί με το 8% (δηλαδή 10 εκατ. ευρώ), για ποσό 25 εκατ. ευρώ από «τελικούς πελάτες» με οφειλή έως 2.000 ευρώ θα αμειφθεί με το 12% (δηλαδή 3 εκατ.) και για ποσό 20 εκατ. ευρώ από «τελικούς πελάτες» με οφειλή άνω των 2.000 ευρώ θα αμειφθεί με το 10% (δηλαδή 2 εκατ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου