Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΕΡΕΤΡΙΑ Που ειναι η συμπληρωματική σύμβαση του ΒΙΟΚΑ Ερέτριας κε Δήμαρχε; Είπατε ψέμματα; (ΑΚΟΥΣΤΕ)

"Κρυφτούλι" παίζει ο Δήμαρχος Ερέτριας στα αιτήματα της Βούλας Αμερικάνου για τον ΒΙΟΚΑ Ερέτριας!!


Ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί δημόσια αρκετές φορές και τελευταία ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ότι "δεν θα υπογράψει την σύμβαση με τον εργολάβο του έργου (SEC) αν η δεύτερη πρώτα δεν συνυπογράψει συμπληρωματική σύμβαση για την τροποποίηση της σύμβασης ως προς τον αγωγό εξόδου των λημμάτων να καταλήγει αντί για την Βάθεια στην Ερέτρια αναλαμβάνοντας (η εταιρεία) ολοκληρη την χρηματοδότηση της κατασκευής του αγωγού"!!

Μία πρόταση που προφανώς για να την κάνει έπρεπε να είχε ερθει σε προσυνενόηση με τον Γ. Πασσά, εκπρόσωπο της εταιρείας, και να είχε υπάρξει συμφωνία, εκτός εάν και ήταν πρωτοβουλία δική του για να παρασύρει το Δημοτικό Συμβούλιο!!

Ακούστε τι είχε πεί...



Εκτοτε η Δημοτική Σύμβουλος Βούλα Αμερικάνου έχει καταθέσει αιτήματα τόσο πρός την Οικονομική Επιτροπή οσο και προς τον Δήμαρχο να της κατατεθεί "η συμπληρωματική συμβαση με τον εργολάβο" χωρίς μεχρι σήμερα να έχει λάβει καμμία απάντηση!!

Οπως ειχαμε σχολιάσει τότε "μία συμφωνία του τύπου δεν είναι δυνατόν να γίνει διότι αλλοιώνει τους όρους του διαγωνισμού, σύμφωνα με τον κώδικα εκτέλεσης δημοσίων έργων", και ο εργολάβος προφανώς δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει ένα έργο που έχει στην ..."τσέπη" με την προκλητική έκπτωση του 0.34% και τα όσα συνέβησαν κατά την εξέλιξη του διαγωνισμού (αποκλεισμοί κ.α.).

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΕ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ. ΝΑΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή