Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Κουτιά και ..τενεκέδες, αλλά για τα 3μύρια "φάπα" ούτε κουβέντα!!

Κάτι για κουτιά και τενεκέδες ψέλιζαν στο δημοτικό συμβούλιο Αλημπατέ και Βελέτζας αλλά για τα απλήρωτα 3μύρια  ..φάπα, και για το ότι η ΔΕΥΑΕ έχει να κάνει ισολογισμό από το '12 ούτε κουβέντα!!
Κα Δήμαρχε εγώ ξέρω οτι "στα κουτιά βάζουν τα ...πακέτα", και Κε Βελέντζα οτι "στους τενεκέδες βάζουνε το ..λάδι και το ...τυρί"! Αλλα προφανώς για να αναφέρεστε εσείς κάτι περισότερο ξέρετε από εμας !! 
Να πάτε τωρα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να πείτε δημόσια "γιατί έχετε αφήσει απλήρωτο (η ΔΕΥΑΕ) περίπου 3.οοο.οοο ευρώ ΦΠΑ (ξέρετε εσείς απο ποιό έργο) και γιατί η εταιρεία δεν έχει καταθέσει ισολογισμό από το '12!!!
Και για να σας θυμίσω και στους δύο ¨η μη καταβολή ΦΠΑ ειναι πονικό και μάλιστα αυστηρό αδίκημα, όπως λέει και ο ....Σαίξπηρ!! (μη χέσω...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου