Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ 920.οοο ευρώ για το "κλειστό" ..φάντασμα!! Στον Εισαγγελέα η υπόθεση!

Προσφυγή στον Εισαγγελέα κάνει "ομάδα πολιτών της Ερέτριας" μετά από την ...ομολογία της Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατε και την εκωφαντική "σιωπή" Βελέντζα, ότι "ο Δήμος πλήρωσε για το κλειστό-φάντασμα της Ανω Βάθειας 920.οοο ευρώ λόγω σημαντικής παράλειψης του Δήμου!!

Εν προκειμένω ο Δήμος άφησε να περάσει ...άπρακτη η προθεσμία επιστροφής του τιμολογίου του εργολάβου (sic!)  μέ αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον εργολάβο να ασκήσει ολα τα ένδικα μέσα, να τα κερδίσει και να κατάσχει όλους τους λογαριασμούς του δήμου!!
Ο Δήμος Ερετρίας δεν άσκησε μέχρις στιγμής κανένα ενδικο μέσο (παρά μονο μια μύνηση) για να μπλοκάρει τις δικαστικές αποφάσεις που κέρδισε ο εργολάβος ούτε (απ όσο γνωρίζουμε) διέταξε ΕΔΕ για να ερευνηθεί η ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ!
Η υπόθεση ειναι διαχρονική και περιλαμβάνει και την περίοδο Βελέντζα!!
(περισότερα αποκαλυπτικά σε νεώτερο post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου