Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ 920.οοο ευρώ για το "κλειστό" ..φάντασμα!! Στον Εισαγγελέα η υπόθεση!

Προσφυγή στον Εισαγγελέα κάνει "ομάδα πολιτών της Ερέτριας" μετά από την ...ομολογία της Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατε και την εκωφαντική "σιωπή" Βελέντζα, ότι "ο Δήμος πλήρωσε για το κλειστό-φάντασμα της Ανω Βάθειας 920.οοο ευρώ λόγω σημαντικής παράλειψης του Δήμου!!

Εν προκειμένω ο Δήμος άφησε να περάσει ...άπρακτη η προθεσμία επιστροφής του τιμολογίου του εργολάβου (sic!)  μέ αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον εργολάβο να ασκήσει ολα τα ένδικα μέσα, να τα κερδίσει και να κατάσχει όλους τους λογαριασμούς του δήμου!!
Ο Δήμος Ερετρίας δεν άσκησε μέχρις στιγμής κανένα ενδικο μέσο (παρά μονο μια μύνηση) για να μπλοκάρει τις δικαστικές αποφάσεις που κέρδισε ο εργολάβος ούτε (απ όσο γνωρίζουμε) διέταξε ΕΔΕ για να ερευνηθεί η ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ!
Η υπόθεση ειναι διαχρονική και περιλαμβάνει και την περίοδο Βελέντζα!!
(περισότερα αποκαλυπτικά σε νεώτερο post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου