Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Η Υπουργός υπέγραψε εν τέλει..... την Δημοτική Αγορά!!

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται να αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ υπογεγραμμένη η απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού με την οποία "εγκρίνει" την απόφαση του ΚΑΣ και ανάβει το πράσινο φως για την Δημοπράτηση του έργου της Δημοτικής αγοράς!!

Μετά από 4μισυ χρόνια προσπαθειών ο Χρήστος Παγώνης μπορεί πλέον να νοιώθει ανακούφιση και ικανοποίηση διότι τόλμησε και μεθοδικά έφερε εις πέρας ίσως το σημαντικότερο ζήτημα-έργο για την πόλη.

Βέβαια από μόνο του το γεγονός ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ για τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του....

Αντε να την δούμε την απόφαση και να την κάνουμε ...κορνίζα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου