Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Σταματάμε την ψηφοφορία!! Μας "χακεψαν" την σελίδα......

Δυστυχώς πρέπει να αποσύρουμε την μέτρηση των τάσεων για τους υποψηφίους του Δήμου Χαλκιδέων διότι ...κάποιοι χάκαραν την σελίδα και χαθηκαν οι ψήφοι!! Θα επανέλθουμε με νέα μέτρηση αφού πρώτα πάρουμε κάθε προφύλαξη!!
Δείτε τα τελευταία αποτελέσματα πρίν την ...ζημιά!!
Απ οτι φαίνεται υπάρχει μία καθαρή τάση υπέρ του Βασίλη Καθαροσπόρη με τον Μπάκα να ακολουθεί με διαφορά, ενώ ο Παγώνης έχει υπέρ του ...βραχεία κεφαλή εναντι της Βάκα!
Σημαντικό το ποσοστό που συγκεντρώνει το ...άλλο!

*Να υπενθυμίσουμε οτι η μέτρηση αυτή απηχεί και μόνο τους αναγνώστες μας ως προς τις προτιμήσεις τους σαν ένα δείγμα των τάσεων που επικρατούν και δεν αποτελεί δημοσκόπηση επιστημονικού χαρακτήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου