Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Σε στέλνει εκεί που κυκλοφορούν οι αρχάγγελοι (για την κορούλα μου που γιορτάζει)

Από το πρωί σήμερα μέχρι το τέλος της ημέρας θα ακούω Angie. Την τραγουδάρα των Rolling Stones και θα βρίσκομαι στα ουράνια. Με τις πρώτες νότες, όταν το πρωτοάκουσα το Angie, με τη φωνή βέβαια του ασεβούς κραιπαλιστή Μικ Τζάκερ με χάραξε παντοτινά. Και επειδή εγώ είμαι ευσεβής με το Angie, του 1973, γιορτάζω τη συγκεκριμένη ημέρα 8 Νοεμβρίου.

Σήμερα, λοιπόν, για την Εκκλησία είναι των Παμμέγιστων Ταξιαρχών. Των Αρχαγγέλων, των Αρχιστρατηγών Μιχαήλ και Γαβριήλ. Γιορτάζουν όσοι βαπτίστηκαν με το όνομα Άγγελος. Και Αγγέλα, την λες και Άντζυ, Angie. Γιορτάζουν και ο Σταμάτης, ο Ραφαήλ, ο Σεραφείμ, ο Ταξιάρχης. Όλες οι ασώματες δυνάμεις των ουρανών.
Μιχαήλ και Γαβριήλ εμφανίζονται στην Παλαιά Διαθήκη, στην εβραϊκή θρησκεία. Τους «είδε» ο προφήτης Δανιήλ σ’ ένα από τα οράματα του. Τη μονομαχία των κριαριών και του τράγου. Και ο αρχάγγελος Μιχαήλ έδωσε την εξήγηση στο Μυστικό των 70 επταετιών. Ποια κινηματογραφική μπούρδα από ταινία του Χόλυγουντ; Σε παρακαλώ! Ομιλούμεν για ιερά κείμενα.
Δίνω στίχους του σπαρακτικού, απόλυτα ρομαντικού κομματιού Angie, αλλά τι σημασία έχουν τα λόγια; Η μουσική είναι που σε παίρνει, που σε βαθαίνει, που σε στέλνει εκεί που κυκλοφορούν οι αρχάγγελοι.
Angie, Angie
When will those dark clouds all disappear
Angie, Angie
Where will it lead us from here
With no lovin' in our souls
And no money in our coats
You can't say we're satisfied
Angie, Angie
You can't say we never tried
Angie, you're beautiful
But ain't it time we say goodbye
Angie, I still love you
Remember all those nights we cried
All the dreams were held so close
Seemed to all go up in smoke
Let me whisper in your ear
Angie, Angie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου