Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Θά δηλώσει δημόσια στήριξη..... για να λάβει το ίδιο!!

Το Σάββατο στη Σκύρο θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων τους Αναγνωστάκης και Χατζηγιαννάκης, και ο Δήμαρχος θα δηλωσει δημόσια την στήριξη του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ!

Ειναι προφανές οτι μετά και την αποχώρηση του Χατζηγιαννάκη από την κούρσα των Περιφερειακών εκλογών κατόπιν πιέσεων του κόμματος και την μεταπήδηση του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο να υπάρξει (στο παρασκήνιο) μνημόνιο αλληλουποστήριξης μεταξύ των δύο ανδρών το οποίο ειναι πιθανόν να δυσαρεστήσει τον Βαγγ. Αποστόλου, με ότι αυτό συνεπάγεται ως πρός την αντίδραση του κατά τις Περιφερειακές εκλογές!
Διότι συνάντηση Αποστόλου- Αναγνωστάκη δεν εχει υπάρξει μέχρι τώρα τουλάχιστον δημόσια, ούτε καμμία δήλωση υπέρ της υποψηφιότητας Αναγνωστάκη!!
Είδωμεν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου