Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Πώς γίνεται η Ναρκοθέτηση της Επόμενης Κυβέρνησης.


Η Κυβέρνηση ΣυριζΑνελ είναι υπό αναχώρηση... Ο πολιτικός τους Χρόνος Τελειώνει. Το γνωρίζουν. Γι αυτό και εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια στήριξης της Χώρας. Η μόνη τους έγνοια και στόχευση είναι η ναρκοθέτηση της επόμενης κυβέρνησης, σε όλους τούς τομείς.
 Στην οικονομία, το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν υποσχέσεις θέσεων στο Δημόσιο και να παγιδεύουν συνειδήσεις, ενώ διαλύουν συστηματικά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια. 
Στην εξωτερική πολιτική, δεσμεύουν την χώρα σε θέσεις που παραβιάζουν την εθνική επιδίωξη και οπισθοχωρούν συστηματικά. Στην κοινωνική πολιτική, επενδύουν στον διχασμό και την συκοφαντία. Στην δικαιοσύνη, επιχειρούν τον απόλυτο στραγγαλισμό ώστε να ικανοποιήσουν του στόχους τους. 
Στα συνταγματικά θέματα, κρατούν την Χώρα δέσμια αναχρονιστικών απόψεων. Αυτή η κυβέρνηση, είναι η χειρότερη που πέρασε από την μεταπολίτευση. Είναι οι μεγαλύτεροι υπηρέτες, της πολιτικής απάτης που παγίδευσαν έναν λαό και έφεραν την χώρα δεκαετίες πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου