Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Πώς γίνεται η Ναρκοθέτηση της Επόμενης Κυβέρνησης.


Η Κυβέρνηση ΣυριζΑνελ είναι υπό αναχώρηση... Ο πολιτικός τους Χρόνος Τελειώνει. Το γνωρίζουν. Γι αυτό και εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια στήριξης της Χώρας. Η μόνη τους έγνοια και στόχευση είναι η ναρκοθέτηση της επόμενης κυβέρνησης, σε όλους τούς τομείς.
 Στην οικονομία, το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν υποσχέσεις θέσεων στο Δημόσιο και να παγιδεύουν συνειδήσεις, ενώ διαλύουν συστηματικά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια. 
Στην εξωτερική πολιτική, δεσμεύουν την χώρα σε θέσεις που παραβιάζουν την εθνική επιδίωξη και οπισθοχωρούν συστηματικά. Στην κοινωνική πολιτική, επενδύουν στον διχασμό και την συκοφαντία. Στην δικαιοσύνη, επιχειρούν τον απόλυτο στραγγαλισμό ώστε να ικανοποιήσουν του στόχους τους. 
Στα συνταγματικά θέματα, κρατούν την Χώρα δέσμια αναχρονιστικών απόψεων. Αυτή η κυβέρνηση, είναι η χειρότερη που πέρασε από την μεταπολίτευση. Είναι οι μεγαλύτεροι υπηρέτες, της πολιτικής απάτης που παγίδευσαν έναν λαό και έφεραν την χώρα δεκαετίες πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου