Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

"Κινδυνεύει να τιναχθεί το κόμμα στον ..αέρα!!"

Ασφυκτικές πιέσεις δέχεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας από πολλά στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων ο βουλευτής και πολιτευτές λόγω της κατάστασης που επικρατεί στους Δήμους με τις πολλαπλές υποψηφιότητες και την υποψηφιότητα του Σπανού στην Περιφέρεια, για την οποία υπάρχει "ανησυχία" στα κεντρικά του κόμματος, μετά τα πρώτα μυνήματα που φθάνουν εκεί από Περιφερειακά στελέχη!

Αν και από καιρό τα "μυνήματα" έφθαναν στην Νομαρχιακή Οργάνωση και στον Πρόεδρο για άμεση σύγκλιση του οργάνου, ο Ποδάρας αδιαφόρησε πλήρως με αποτέλεσμα τώρα πλέον να υφίσταται αφόρητες πιέσεις από την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών που βλέπουν να "κινδυνεύει να τιναχθεί το κόμμα στον ...αέρα".
Μέχρις στιγμής ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ τηρεί σιγή ...ιχθύος, ενώ η "ενταση" κλιμακώνεται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου