Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

" Ενημέρωση πεπραγμένων της ΔΕΥΑΕ από την συνένωση των πρώην ΔΕΥΑ Αμαρύνθου και Ερέτριας, έως και σήμερα." Ευκαιρία να τους ...πείτε κα Δήμαρχε!!

Αυριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Ερετρίας  με πρώτο θέμα "Ενημέρωση πεπραγμένων της ΔΕΥΑΕ από την συνένωση των πρώην ΔΕΥΑ Αμαρύνθου και Ερέτριας, έως και σήμερα."
Να μια ευκαιρία να πείτε την αλήθεια στους Δημότες σας για το "ποιά ειναι η οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ", και ποιό συγκεκριμένα:

-πόσο ΦΠΑ απλήρωτο έχετε;
-γιατί δεν έχετε υποβάλει ισολογισμό από το 2012;
-πόσα χρήματα δανείου που είχε πάρει ο Βελέτζας ζητάει το υπουργείο να επιστρέψετε;
-εχετε διπλοεγγραφές ποσών στις μεταξύ σας υποχρεώσεις ΔΕΥΑΕ-ΔΗΜΟΣ;

Η κα Παπαγγελή που ειναι και εφοριακός τί λέει για τα πιό πάνω;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου