Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Αυτό θα είναι το ψηφοδέλτιο Ευβοιας της Νέας Δημοκρατίας

Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας φθάνει στην ολοκλήρωση της και ηδη έχουν κλείσει οι "σίγουροι" ενώ εξετάζονται ..."διορθώσεις" της τελευταίας στιγμής όπως και για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Εύβοιας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η λίστα του Ευβοικού ψηφοδελτίου είναι:

ΟΙ 6 ΣΙΓΟΥΡΟΙ......
Κεδίκογλου, Μαρκόπουλος, Ζεμπίλης, Μαρίνος, Παππά (ΤΕΕ) και Μιμίκου.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.....
Αργύρης, Τσαλαμανιός και Λυσιγάκης καθώς και η Δαριβέρη, με περισότερες πιθανότητες να ειναι "μέσα" οι δύο από τους 3 ανδρες, αφού η Τζοάννα Δαριβέρη δεν φαίνεται να το τολμά αν και ασκούνται πιέσεις να είναι η 3η γυναίκα στο ψηφοδέλτιο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι δεν περιλαμβάνεται στην λίστα το όνομα του Γιάννη Μανώλη από την Κάρυστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου