Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ

Πόρνες ακρωτηριασμένες. Φρίκη. Κομμένος ο λαιμός τους, από τα αριστερά προς τα δεξιά το μαχαίρι. Χωρίς αίμα, πρώτα τις στραγγάλιζε. Κάποιες τις ξεκοίλιαζε. Δεν έγινε ποτέ γνωστό το όνομα του “Τζακ Αντεροβγάλτη”. Ο θρύλος. Ένα μυστήριο άλυτο που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί μέχρι σήμερα.

Γυναίκα ήταν ο Τζακ Αντεροβγάλτης υποστήριξε ο συγγραφέας του Σέρλοκ Χολμς, ο Άρθουρ Κόναν Ντόυλ. Ο Μπέρναρ Σω έδωσε τη δική του ερμηνεία στον serial killer. Ότι σκότωνε πουτάνες ο δολοφόνος για να καταγγείλει ότι οι αρχές ανεχόντουσαν τη διαφθορά στους δρόμους του Λονδίνου.
Φθινόπωρο του 1888, σ' ένα μήνα ο Τζακ φαλτσέτωσε τέσσερις πόρνες ηλικίας 42, 47, 45 και 43 χρονών. Την πέμπτη στη σειρά σα σήμερα στις 8 Νοεμβρίου, την Mary Jane Kelly. Εκείνη την εποχή η πορνεία ήταν σε έξαρση, λόγω φτώχειας.
Έχουν αναπτυχθεί ένα κάρο θεωρίες για τον δολοφόνο που έμεινε στην Ιστορία ως Τζακ ο Αντεροβγάλτης, επειδή κάποιος είπε, χωρίς βέβαια να εμφανιστεί, ότι Εγώ είμαι, ο Τζακ Αντεροβγάλτης. Και επειδή ο ''Τζακ'' αφαιρούσε τα εσωτερικά όργανα, κάποιοι υπέθεσαν ότι ήταν χειρουργός, ότι γνώριζε ανατομία.
Ένας συγγραφέας, ο Ράσελ Έντουαρντ, τον Σεπτέμβριο του 2015 “ονόμασε” τον Τζακ Αντεροβγάλτη. Είναι ο 23χρονος Πολωνοεβραίος Άαρον Κοσμίσκι. Τον εντόπισε μετά από 126 χρόνια λόγω DNA. Για χρόνια πολλά έπαιζε η υποψία ότι ο Τζακ ήταν ο εγγονός της βασίλισσας, κάποιος δούκας, που από 16 χρονών υπέφερε από σύφιλη, που είχε αρπάξει από πόρνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου