Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Τέλος Νοεμβρίου η ...συνεδρίαση της ΝΟΔΕ!! Εκπροσώπηση και από τα κεντρικά...

Γιά το τέλος του Νοεμβρίου προγραμμάτισε ο Ποδάρας συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για τα προεκλογικά-υποψηφιότητες, μετά την επιστολή που πήρε από τον Κώστα Μαρκόπουλο!

σε πολύ αυστηρό υφος
 η επιστολή του Μαρκόπουλου
Μετά και την δημοσιοποίηση του "μυνήματος Λαλανίτη" ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ παρέλαβε "αιχμηρή" επιστολή από τον Μαρκόπουλο στην οποία του επεσήμανε την ...κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και τις πολώσεις που εχουν δημιουργηθεί σε όλη την Εύβοια με τις διπλές και τριπλές υποψηφιότητες, και οτι η ΝΟΔΕ δεν μπορεί να στρουθοκαμηλίζει!
Επίσης ο Μαρκόπουλος του επεσήμανε και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φάνης Σπανός με το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο αφού υπάρχουν "τάσσεις ...φυγής των υποψηφίων" φοβούμενοι οτι θα εισπράξουν τα "απόνερα" των εκλογών στους Δήμους, αλλά και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να "εισπράξει" το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!
Η επιστολή αυτή είναι και που "λύγισε την αδιάλακτη στάση του Ποδάρα" μαζί και τα μυνήματα που περιείχε για τον ίδιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου