Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Τέλος Νοεμβρίου η ...συνεδρίαση της ΝΟΔΕ!! Εκπροσώπηση και από τα κεντρικά...

Γιά το τέλος του Νοεμβρίου προγραμμάτισε ο Ποδάρας συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για τα προεκλογικά-υποψηφιότητες, μετά την επιστολή που πήρε από τον Κώστα Μαρκόπουλο!

σε πολύ αυστηρό υφος
 η επιστολή του Μαρκόπουλου
Μετά και την δημοσιοποίηση του "μυνήματος Λαλανίτη" ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ παρέλαβε "αιχμηρή" επιστολή από τον Μαρκόπουλο στην οποία του επεσήμανε την ...κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και τις πολώσεις που εχουν δημιουργηθεί σε όλη την Εύβοια με τις διπλές και τριπλές υποψηφιότητες, και οτι η ΝΟΔΕ δεν μπορεί να στρουθοκαμηλίζει!
Επίσης ο Μαρκόπουλος του επεσήμανε και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φάνης Σπανός με το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο αφού υπάρχουν "τάσσεις ...φυγής των υποψηφίων" φοβούμενοι οτι θα εισπράξουν τα "απόνερα" των εκλογών στους Δήμους, αλλά και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να "εισπράξει" το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!
Η επιστολή αυτή είναι και που "λύγισε την αδιάλακτη στάση του Ποδάρα" μαζί και τα μυνήματα που περιείχε για τον ίδιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου