Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Προσπαθεί να ηρεμήσει τους ιερείς ο Ιερώνυμος: «Άλλο συμφωνία και άλλο πρόθεση να συμφωνήσουμε»

«Υπάρχει διαφορά: άλλο συμφωνία και άλλο πρόθεση να συμφωνήσουμε», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετά το τέλος της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Ο Ιερώνυμος εμφανίστηκε κατευναστικός στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε στις τάξεις των κληρικών η συμφωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Υπάρχει διαφορά: άλλο συμφωνία και άλλο πρόθεση να συμφωνήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, και πρόσθεσε «Τι έγινε χθες; Η Πολιτεία και η Εκκλησία δείξαμε διάθεση να λύσουμε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και έναν αιώνα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να υπάρξει μια συμφωνία».
Επίσης, ανέφερε:  «πρέπει να πούμε στους ιερείς μας, διότι αυτοί ανησυχούν, πως ότι είναι να γίνει, θα το κάνουμε μαζί. Δεν θα καταλήξουμε σε ένα σημείο το οποίο δεν θα θέλουν οι ιερείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου