Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Κώστας Μαρκόπουλος-΄΄Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Εχθρός της Λαϊκής Τάξης΄΄

"Είναι ψευδεπίγραφο και παραπλανητικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της λαϊκής τάξης και των αδύναμων ανθρώπων" υποστηρίζει ο Κώστας Μαρκόπουλος σε ανακοίνωση και καταγράφει τα σημεία που κατά την άποψη του το αποδεικνύουν.
"Αυτή η κυβέρνηση είναι που επέβαλε το 24% ΦΠΑ που είναι ο πλέον άδικος φόρος, χωρίς επιστροφή για του οικονομικά αδύνατους.
Αυτή η κυβέρνηση, είναι αυτή που αφαίρεσε από τους πολύτεκνους όλες τις παροχές και πρακτικά φορολόγησε τα παιδιά.
Αυτή η κυβέρνηση, θέσπισε το αφορολόγητο, τόσο χαμηλά ώστε να πληρώνουν φόρο ακόμα και όσοι έχουν εισόδημα 400 ευρώ τον μήνα.
Αυτή η κυβέρνηση, είναι αυτή που πέταξε έξω από τους Νηπιακούς σταθμούς χιλιάδες παιδιά με δικαιολογία την έλλειψη πόρων, υπονομεύοντας την Ελληνική οικογένεια .
Αυτή η κυβέρνηση, φορολόγησε ακόμα και τις επιδοτήσεις του νέου αγρότη η κτηνοτρόφου.
Αυτή η κυβέρνηση, έβαλε ΕΝΦΙΑ σε εκτός σχεδίου κτήματα και στα αγροτεμάχια.
Αυτή η κυβέρνηση, αύξησε τις αντικειμενικές αξίες στον λαϊκές περιοχές.
Αυτή η κυβέρνηση, έκοψε χιλιάδες δικαιούχους από το επίδομα θέρμανσης με κολπάκια φορολογικά.
Αυτή η κυβέρνηση, φορολόγησε ιντερνετ, καφέ, καύσιμα, κρασί, μπύρα ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο! 
Είμαστε μακράν πρωταθλητές, στην φορολογία άμεση και έμμεση των πτωχών.

Αφού τα έκαναν όλα αυτά και έφεραν καίριο κτύπημα στην λαϊκή τάξη, τώρα ετοιμάζονται να μοιράζουν προεκλογικά καθρεφτάκια (μίζερα επιδόματα ενοικίου, και συσσίτια στα σχολεία, κλπ).

Στην Εύβοια ζούμε σε όλο το μεγαλείο, την ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους και της πολιτικής αναλγησίας και ανικανότητας.
Σχολεία χωρίς δασκάλους, Νοσοκομείο καινούργιο κλειστό, ανύπαρκτους οικογενειακούς γιατρούς, κοινωνικές δομές σε κατάσταση διάλυσης.

Δεν φθάνει ότι οι αδύναμοι αυτής της χώρας πληρώνουν αδιανόητους φόρους και υπέρογκο κόστος επιβίωσης, αλλά την ίδια ώρα το κράτος τους γυρίζει την πλάτη στην παροχή υπηρεσιών. Έχουν φθάσει στο σημείο οι πρόσφυγες να έχουν δικαίως δωρεάν φαγητό, θέρμανση και περίθαλψη και οι πολίτες αυτής της χώρας να αισθάνονται απροστάτευτοι και τιμωρημένοι.

Όλο αυτό είναι κατόρθωμα ΣυριζΑνελ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου