Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

«Κατεβαίνουν» τα χιόνια και σε περιοχές χαμηλότερα από τα 1.000 μέτρα- Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή!


Επιτέλους… χειμωνιάζει! Αυτό θα μπορούσαν να πουν σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα που έχουν τρελαθεί από την παρατεταμένη ξηρασία και τις πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

 Όπως φαίνεται, όμως, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, έρχεται η πρώτη σοβαρή χειμωνιάτικη κακοκαιρία και με έκτακτη σχετική ενημέρωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα τονίζει, δεν αποκλείεται να ντυθούν στα λευκά, από τις χιονοπτώσεις, ακόμα και περιοχές της Μακεδονίας -κυρίως- που βρίσκονται σε υψόμετρο αρκετά πιο χαμηλά και από τα 1.000 μέτρα.
Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του έμπειρου μετεωρολόγου της ΕΡΤ: «Καλημέρα φίλες και φίλοι! Και να που τα πρωινά στοιχεία είναι ενθαρρυντικά και θέλουν πλέον καλούτσικες βροχές να σε όλη την Ελλάδα το Παρασκευοσαββατοκύριακο (την Κυριακή μετά το μεσημέρι) στα βορεια και ανατολικά) ενώ τα χιονια εκτός απο τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας το Σάββατο και κυριως την Κυριακή δείχνουν να "κατεβαίνουν" και αρκετά χαμηλότερα απο τα 1000 μέτρα στη δυτικη΄Μακεδονία οπου δεν αποκλείεται περιοχές οπως η Φλώρινα να "ντυθούν στα λευκά" για πρώτη φορά φέτος! Με το καλό λοιπόν! :)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου