Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

Θα ψάξουν, λέει, και στις καταθέσεις του Κώστα Σημίτη. Και το είπαν σοβαρά, το πήραν και ομοίως σοβαρά τα μήντια. Έρευνα σε πέντε τράπεζες, τι πακέτο έχει ο πρώην πρωθυπουργός. 

Δεν ξέρω αν έκλεψε ο Σημίτης, όπως κατηγορούνται οι συναγωνιστές του Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου. Αν, όμως, τα 'ρπαξε κι αυτός, θαρρώ πως είναι αδύνατον να…πλησιάσει η σχετική έρευνα τα μαύρα πακέτα του.
Να το ξεκαθαρίσουμε. Το λάδωμα είναι… καθεστώς στους πολιτικούς. Και στις χοντρές μπίζνες ο πρωθυπουργός, ο υπουργός ούτε καν τα ζητάει. Του τα προσφέρουν κάτω από το τραπέζι. Κι αυτός αν δεχτεί να δωροδοκηθεί, γνωρίζει ότι λειτουργεί ένα παγκόσμιο σύστημα προστασίας του. Τα λεφτά δεν βρίσκονται κι αυτός έχει τον τρόπο να τα χρησιμοποιεί. Ή να τα κάνει πάσα στους κληρονόμους του.
Δηλαδή, τι; Ένας πρωθυπουργός θα τα πάρει και θα γίνει βούκινο. Αν είναι έτσι, τότε δύσκολα να βρεθεί κυβερνήτης χώρας να κάνει μίζες παντελόνι. Που σημαίνει ότι την πούτσισαν οι πολυεθνικές. Δεν θα προχωράνε οι δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου