Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

Θα ψάξουν, λέει, και στις καταθέσεις του Κώστα Σημίτη. Και το είπαν σοβαρά, το πήραν και ομοίως σοβαρά τα μήντια. Έρευνα σε πέντε τράπεζες, τι πακέτο έχει ο πρώην πρωθυπουργός. 

Δεν ξέρω αν έκλεψε ο Σημίτης, όπως κατηγορούνται οι συναγωνιστές του Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου. Αν, όμως, τα 'ρπαξε κι αυτός, θαρρώ πως είναι αδύνατον να…πλησιάσει η σχετική έρευνα τα μαύρα πακέτα του.
Να το ξεκαθαρίσουμε. Το λάδωμα είναι… καθεστώς στους πολιτικούς. Και στις χοντρές μπίζνες ο πρωθυπουργός, ο υπουργός ούτε καν τα ζητάει. Του τα προσφέρουν κάτω από το τραπέζι. Κι αυτός αν δεχτεί να δωροδοκηθεί, γνωρίζει ότι λειτουργεί ένα παγκόσμιο σύστημα προστασίας του. Τα λεφτά δεν βρίσκονται κι αυτός έχει τον τρόπο να τα χρησιμοποιεί. Ή να τα κάνει πάσα στους κληρονόμους του.
Δηλαδή, τι; Ένας πρωθυπουργός θα τα πάρει και θα γίνει βούκινο. Αν είναι έτσι, τότε δύσκολα να βρεθεί κυβερνήτης χώρας να κάνει μίζες παντελόνι. Που σημαίνει ότι την πούτσισαν οι πολυεθνικές. Δεν θα προχωράνε οι δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου