Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΝΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αλαλούμ με τα υδατοδρόμια!!

Η ανικανότητα να βρουν "κοινά σημεία" Περιφέρεια και ΟΛΝΕ δημιουργούν ενα επικίνδυνο περιβάλλον για την ιδρυση και λειτουργία των υδατοδρομίων στην Εύβοια!!

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 98.1 ο Γ. Πάνος, μέλος της Διοίκησης Οργανισμού, εκδήλωσε και δημόσια την του διαφωνία του με την τελευταία απόφαση του ΔΣ του ΟΛΝΕ (μαζί και ο Γεωργαλάς) για λόγους που έχουν να κάνουν με την προσθήκη νέων θέσεων σε αντίθεση με τα όσα προβλέπει η ΕΣΑΛ και το πρός υπογραφή Προεδρικό διάταγμα.

Απ την άλλη η χρηματοδοτούσα τα έργα των Υδατοδρομίων Περιφέρεια (έτσι λένε) παρακολουθεί ...αδιάφορη το αλαλούμ του Οργανισμού αντί να παρέμβη ουσιαστικά , αφού χωρίς την χρηματοδότηση της δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!
Προφανώς τα ...συμφέροντα,που πιθανόν να κρύβονται από πίσω, δεν θέλουν άμεσα το έργο αυτό αλλά περιμένουν να αλλάξει η κυβέρνηση για να ικανοποιήσουν καλλίτερα τα συμφέροντα τους!!
Αντε να δούμε που θα καταλήξει και αυτο το σήριαλ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου