Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Το Αλιβέρι θα καταντήσει ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης;


Οι πληροφορίες λένε, ότι ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναθεωρεί σχεδιασμούς και χρονοδιαγράμματα και εξετάζει και το ενδεχόμενο, μεταξύ άλλων, συγχώνευσης των εργοστασίων του σε Βόλο και Μυλάκι, μετά την κίνηση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ να ανακοινώσει πως μεταφέρει εκτός Ελλάδας την φορολογική και διοικητική έδρα.
Το υψηλό ενεργειακό κόστος, παράλληλα με τα προβλήματα και τις αντιδράσεις φορέων και πολιτικών στο Βόλο, δημιουργούν το πιθανότερο από ποτέ σενάριο της μερικής, καταρχήν, μεταφοράς δραστηριοτήτων από τον Βόλο στο Μυλάκι Αλιβερίου.
Ήδη εργαζόμενοι από το εργοστάσιο του Βόλου, έρχονται συχνά στο εργοστάσιο του Μυλακίου στο Αλιβέρι, για να παρέχουν τεχνογνωσία στο πλαίσιο ανάπτυξης της εγκατάστασης που έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου