Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Λαλανίτης "Τα μαχαιρώματα οι αλλοκοτες συμπεριφορές η έλλειψη πολιτικης εμπειρίας κοντενουν την ΝΔ και υπονομευουν την εκλογική της επιρροή"

Μύνημα με πολλούς αποδέκτες στέλνει ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Λαλανίτης με αφορμή τα "όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρασκήνιο το οποίο εξελίσεται για την υποψηφιότητα του κόματος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Χαλκιδέων" και κάνει λόγο για "μαχαιρώματα-αλόκοτες συμπεριφορές και υπονομεύσεις" καί προμυνήει "απαντήσεις την κατάληλη στιγμή".
Δείτε τα όσα αποκαλυπτικά γράφει στην ανακοίνωση του....


Σήμερα ο απλός κόσμος της ΝΔ παρακολουθεί με αγωνία τα τεκταινόμενα κυρίως στον δημο Χαλκιδέων.Αυτη την ωρα δεν αναζητούμε ευθύνες .Εκφράζουμε εγω και πολλοι αλλοι την αντίθεση μας σε ολες τις απολιτικες συμπεριφορές,που δυναμιτίζουν την ενότητα και την δυναμική του κόμματος Τα μαχαιρώματα οι αλλοκοτες συμπεριφορές η έλλειψη πολιτικης εμπειρίας κοντενουν την ΝΔ και υπονομευουν την εκλογική της επιρροή.Ο κανόνας να επιβιώσει κάποιος υπερισχύει του κανόνα να ειμαστε όλοι μαζι.Αυτος ειναι ο αντίπαλος ,ο κακός μας εαυτός τωρα που καταρρέει ο Σύριζα.Και σίγουρα οποιος σήμερα επιβουλεύεται η προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα ,για να γινει βεζυρηςστην θεση του βεζυρη,θα παρει ως οφείλουμε την κατάλληλη απάντηση στην κατάλληλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου