Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Λαλανίτης προς Ποδάρα (δημόσια): "Μην κάνεις οτι γουστάρεις"!!

Μύνημα στο κινητό του Ποδάρα έστειλε ο Λαλανίτης, και στην συνέχεια έδωσε ευρύτερη δημοσιότητα στο οποίο τον προειδοποιεί "μην κάνεις οτι γουρστάρεις" και του ζητά να συγκληθεί άμεσα η ΝΟΔΕ!
Ολο το μύνηνα του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ εδώ....

"Καλησπερα συγκάλεσε ΝΟΔΕ εχουμε θέματα Η περίπτωση του Μαντουδίου δεν εχει σχέση με τα Μεσσαπία Γιατι δεν ενημερωνόμαστε για τις συνεδριασεις των ΔΗΜΤΟ . Δεν πρεπει να ασχοληθουμε με άλλους δήμους; Μην κανεις οτι γουστάρεις! Να μας ενημερωνεις.
ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙOΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... χρειάζεται τεκμηριωση της υποψηφιοτητας Βακα θα εχουμε σοβαρα προβλήματα Διακυβεύεται η τύχη του περιφερειακού ψηφοδελτιου."

Επιβεβαιώνει το post που είχαμε ανεβάσει από την περ. Πέμπτη εδώ https://eviatoday1.blogspot.com/2018/11/blog-post_51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου