Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

"Λεβέντη μου..." - Σπάει καρδιές ο θρήνος της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Ατέλειωτο μοιρολόι στο χωριό του που έφτασε η σορός του

Η σορός του παραλήφθηκε από τους συγγενείς του τα ξημερώματα, δέκα ημέρες από τη στιγμή που έπεσε νεκρός από αλβανικά αστυνομικά πυρά.Πλέον, ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας βρίσκεται στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου. Η σορός του μεταφέρθηκε το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο.

Στις 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού.
Τραγικά πρόσωπα ο πατέρας του, η μητέρα του και οι αδερφές του. Όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος…
ΦΩΤΟ από shqiptarja
Δείτε τις εικόνες:
 
 
 
 
 
 

Το συγκινητικό σκίτσο στο πατρικό του σπίτι

Το συγκινητικό σκίτσο του Ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου από σήμερα βρίσκεται σε μια γωνιά στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
Όπως είναι αναμενόμενο το κλίμα είναι βαρύ με την οικογένεια να καλείται να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη στιγμή, εκείνη του παντοτινού αποχωρισμού, έχοντας στο πλευρό της φίλους και συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που αναμένεται να δώσει το «παρών» στην κηδεία του 35χρονου.
Πηγή: newsIT.gr , ALPHA, epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου