Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Και άλλοι ...απλήρωτοι υπάλληλοι στην "επικράτεια" των ..μπαταχτσήδων!!!

Από τον Νοέμβριο του '16 μέχρι και σήμερα χρωστάνε τα οδοιπορικά στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την στιγμή που σε όλες τις άλλες ενότητες είναι πληρωμένοι όλοι μέχρι και την τελευταία ...δεκάρα!!

Αιτία (λένε) ειναι η Δντρια της Διεύθυνσης Οικονομικού η κα Σωτηρίου Αδαμαντίνη που "δεν υπογράφει" παρά το γεγονός οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος, υποστηρίζουν οι υπάλληλοι, όμως η κύρια ευθύνη απεικονίζεται στο πρόσωπο του Πολιτικού Προισταμένου της κυρίας , του Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού που απ' το 2016 θα έπρεπε να λύσει το θέμα, έστω και υπογράφοντας "την διπλή εντολή" αν η υπάλληλος είναι ...ευθυνόφοβη!!
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, όπως υπάρχουν και τρόποι για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που ειναι σημαντικό για τους υπαλλήλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου