Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Χρ.Παγώνης: "Αγορά και Συνοδά Εργα μπήκαν πλέον σε τροχιά υλοποίησης"!!

"Η υπουργός υπέγραψε, και πλέον προχωράμε στην υλοποίηση ενός θέματος που για δεκαετίες ταλαιπώρησε την πόλη, και εμείς το φέρνουμε εις πέρας" δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ1 98.1 και στον Μάνο Παπαμακάριο ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ. Παγώνης.
Αναφερόμενος ο Δήμαρχος στο θέμα της χρηματοδότησης ειπε ότι " στο επόμενο συμβούλιο θα ζητήσουμε εγκριση δανείου 5.οοο.οοο για να μην έχουμε τα του περασμένου συμβουλίου, και υπάρχει περίπτωση να σπάσουμε το έργο σε δύο κομάτια, το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς και την διαμόρφωση της πλατείας"

Με αυτόν τον τρόπο η Δημοτική Αρχή αφ ενός θα περάσει την εγκριση της δανειοδότησης αφού χρειάζεται απλή πλειοψηφία, και αφ ετέρου θα δημοπρατήσει άμεσα την αναπαλαίωση του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς!

Οσον αφορά τα συνοδά έργα που έχουν πλέον ανάδοχο με σύμβαση ο Παγώνης επεσήμανε οτι "και χρήματα υπάρχουν για το έργο και η συμβατική προθεσμία περάτωσης είναι 8μηνη και ας ελπίσουμε οτι δεν θα προκύψει πρόβλημα με την αρχαιολογία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου