Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου

Σας αποστέλλουμε την ημερήσια διάταξη για το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 12/11/2018 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ Εύβοιας σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
1. Καταγγελία κατά του Δ/ντή Εκπαίδευσης για ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά εναντίον της προέδρου της ΕΛΜΕ Εύβοιας
2. Καταγγελία κατά του Δ/ντή Εκπαίδευσης για προσπάθεια επηρεασμού ψηφοφόρων με επισκέψεις σχολείων, τηλεφωνήματα σε αναπληρωτές κ.λ.π.

3. Κάλεσμα στην πανδημοσιοϋπαλληλική  απεργία την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
4. Διαδικαστικά εκλογών για Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (οριστικοποίηση ημερομηνιών, εκλογικών κέντρων, προτάσεις για συγκρότηση εφορευτικών επιτροπών, συζήτηση για καταστατική συνέλευση, δημιουργία ταμείου αλληλοβοήθειας κ.λ.π.)
5. Ψήφισμα συμπαράστασης στις μαθητικές κινητοποιήσεις-καταλήψεις 
6. Αίτημα από Συνέλευση ενάντια στους Πλειστηριασμούς για κοινή εκδήλωση με ΕΛΜΕ στις 28 Νοεμβρίου 
7. Αίτημα από "Δράση" Ανεξάρτητη ομάδα γυναικών για την διεκδίκηση συντάξεων χηρείας
8. Παρουσίαση βιβλίου συναδέλφου
9. Διάφορα
                   Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου