Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Εδώ και όχι στή Λαμία Φάνη!!

Στη Χαλκίδα και όχι στη Λαμία έπρεπε να κάνει την εκδήλωση της επισημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του ο Φάνης Σπανός, όπως έκανε το '14 ο Μπακογιάννης απ το Καρπενήσι, όχι μόνο λόγω του ότι μόνο έχει την καταγωγή από εδώ αλλά και για να σηματοδοτήσει ότι "εδώ είναι η φυσική εδρα της Περιφέρειας".
Αλλά που ...μυαλό!!

Δείτε του λόγου το αληθές από ρεπορτάζ της εποχής....

"Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης από το Καρπενήσι. Είπε ότι θα επιλέξει νέους σε ηλικία και νοοτροπία συνεργάτες. Στο πλευρό του η αδελφή του Αλεξία και ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος."

φωτο από την ανακοίνωση υποψηφιότητας στο Καρπενήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου