Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Πολυσυλέκτική και με μεγάλο ρεύμα η υποψηφιότητα Τσαπουρνιώτη!

ο Γ. Τσαπουρνιώτης
Πολυσυλεκτική εξελίσεται η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γ. Τσαπουρνιώτη για τον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου- Αγ. Αννης (έτσι τον λέω εγώ) αφού η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαντουδίου συνεδρίασε και αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα.

Κάποιες ενστάσεις από την Τ.Ο Λίμνης υπήρξαν αλλά και από εκεί θα καταλήξουν σύντομα, αφού δεν θα κατέβη στον Δήμο υποψήφιος του κόμματος και ο Παζαράς μάλλον θα είναι υποψήφιος με τον Αναγνωστάκη!!
Απ την άλλη ο Στεργίου συναντά τεράστιες δυσκολίες για να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, και ότι κάνει ο Γιάννης Κατζούρας που μαζί με τον Ποδάρα(ΝΟΔΕ) προσπαθούν να κρατήσουν την παράταξη όρθια, που κανονικά μέ εναν ..παραπαίοντα Καλυβιώτη ως αντιπολίτευση θα έπρεπε νά ...πετάει τώρα!
Η υποψηφιότητα Τριάντη την οποία στηρίζει μιά ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Στάμου (στέλεχος του Σίμου) δεν φαίνεται να φθάνει μέχρι το τέλος λόγω της προιστορίας του Τριάντη αλλά και λόγω των μυνημάτων που στέλνουν στον Σίμο ο οποίος όπως μάθαμε παίρνει αποστάσεις.
Αγνωσται αι ...βουλαί για τον Καλυβιώτη, ενώ ο Χαλιούλιας βλέπει ...Φάνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου