Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Πολυσυλέκτική και με μεγάλο ρεύμα η υποψηφιότητα Τσαπουρνιώτη!

ο Γ. Τσαπουρνιώτης
Πολυσυλεκτική εξελίσεται η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γ. Τσαπουρνιώτη για τον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου- Αγ. Αννης (έτσι τον λέω εγώ) αφού η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαντουδίου συνεδρίασε και αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα.

Κάποιες ενστάσεις από την Τ.Ο Λίμνης υπήρξαν αλλά και από εκεί θα καταλήξουν σύντομα, αφού δεν θα κατέβη στον Δήμο υποψήφιος του κόμματος και ο Παζαράς μάλλον θα είναι υποψήφιος με τον Αναγνωστάκη!!
Απ την άλλη ο Στεργίου συναντά τεράστιες δυσκολίες για να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, και ότι κάνει ο Γιάννης Κατζούρας που μαζί με τον Ποδάρα(ΝΟΔΕ) προσπαθούν να κρατήσουν την παράταξη όρθια, που κανονικά μέ εναν ..παραπαίοντα Καλυβιώτη ως αντιπολίτευση θα έπρεπε νά ...πετάει τώρα!
Η υποψηφιότητα Τριάντη την οποία στηρίζει μιά ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Στάμου (στέλεχος του Σίμου) δεν φαίνεται να φθάνει μέχρι το τέλος λόγω της προιστορίας του Τριάντη αλλά και λόγω των μυνημάτων που στέλνουν στον Σίμο ο οποίος όπως μάθαμε παίρνει αποστάσεις.
Αγνωσται αι ...βουλαί για τον Καλυβιώτη, ενώ ο Χαλιούλιας βλέπει ...Φάνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου