Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Το Επιχειρησιακό που ...χάθηκε στο ...δρόμο, λόγω ...εμπλουτισμού!!!

Αν και αναρτήθηκε "αυθημερόν" στην ιστοσελίδα του ΟΛΝΕ το πρός έγκριση Σχέδιο Ανάπτυξης 2018-20, ουδέποτε συζητήθηκε διότι ετέθη θέμα ..."εμπλουτισμού" (όπως κάνουν στο ..ουράνιο;) από νέες προτάσεις των συμβούλων (ρουσφέτια τα λένε στην πιάτσα) και βλέπουμε!!

Αλλά αφού στις πρώτες γραμμές λένε ότι Η νέα Διοίκηση του ΟΛΝΕ, έχοντας:  Καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα και Μελετήσει τις προοπτικές ανάπτυξης", πρός τι ο ...εμπλουτισμός; (και για το ..χρήμα;)!

Διαβάστε το περιληπτικό σημείωμα και για την ουσία τα ξαναλέμε (μετά και τον ..εμπλουτισμό!!)


"Προς έγκριση το Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης 2018-2020
 02 Νοε 2018
Τίθεται σήμερα, 2/11/2018, προς έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ το Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης για τη διετία 2018 - 2020 το οποίο εκπονήθηκε από τη Διοίκηση του ΟΛΝΕ του οποίου περίληψη παρουσιάζεται παρακάτω:
Περίληψη Επιχειρησιακού Σχεδίου Ανάπτυξης 2018 – 2020
  Η νέα Διοίκηση του ΟΛΝΕ, έχοντας: 
 • Αναμορφώσει και εξυγιάνει τα οικονομικά του οργανισμού
 • Καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα
 • Μελετήσει τις προοπτικές ανάπτυξης
Διαμορφώνει το Διετές Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης 2018 - 2020, με κύρια σημεία :
 • Έγκριση του νέου Master Plan για το Λιμάνι της Χαλκίδας, με έμφαση στο Νέο Τουριστικό Λιμένα (Μαρίνα)
 • Κατασκευή Μαρίνας ως Εργαλείο Ανάπτυξης
 • Προκαταρκτική Μελέτη αντικατάστασης της Παλαιάς Γέφυρας Χαλκίδας
 • Τακτοποίηση και Αναβάθμιση Λιμενικών Εγκαταστάσεων Βορείου Λιμένα Χαλκίδας
 • Πρόγραμμα Ανάπτυξης Περιφερειακών Λιμένων
 • Αποπεράτωση και Ολοκλήρωση λειτουργίας Λιμένα στις πόλεις Ν. Αρτάκη, Ερέτρια και Κύμη
 • Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Λιμένων (PCS) – Πλατφόρμα
 • Λοιπές Ενέργειες και Παρεμβάσεις (Υδατοδρόμια, Επιβατικοί Σταθμοί και Πύλες Εισόδου στην Κύμη και το Κυμάσι Μαντουδίου, Υπηρεσίες Εφοδιασμού και μικροεπισκευών σε διερχόμενα πλοία στην Κάρυστο,
 • Προτάσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό τεσσάρων αλιευτικών καταφυγίων του ΟΛΝΕ μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ,
 • Δημιουργία σύγχρονου μεικτού παραγωγικού πάρκου – ψυγείων τροφίμων στους Λιμένες Κύμης και Μαντουδίου)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου