Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο πιο SEXY Υποψήφιος Δήμαρχος της Ελλάδας… Η viral φωτο που καιει καρδιες (koolnews)

Oτι μπορεί και διαθέτει ο καθένας βγάζει στο ...κουρμπέτι!! Και ο Μπάκας "διαλαλει την ...πραμάτια του" σε lifestyle blogs! Ποιός σας είπε οτι οι εκλογές δεν είναι και ...καλλιστεία!!! Διαβάστε και δείτε.... (από το koolnews)

Με διαφορά είναι ο πιο ομορφος και sexy υποψήφιος Δήμαρχος για τις δημοτικές εκλογές του 2019 Είναι ο δικηγόρος Γιάννης Μπάκας από τη Χαλκίδα και αυτή η φώτο του από το καλοκαίρι κάνει το γύρω του Ιντερνετ.
Ο κ. Μπάκας κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές και ε΄ναι σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις το μεγάλο φαβορί και όχι άδικα αφού…λογικά στο γυναικείο εκλογικό σώμα χτυπάει κόκκινο Είναι επιτυχημένος δικηγόρος, παντρεμένος και έχει μία κόρη 13 ετών.

Βέβαια αυτό δεν αποτελέι τροχοπέδη στις γυναίκες στα δημόσια forum και το facebook να τον ανακηρύσσουν ως τον πιο σέξυ δήμαρχο
λογικά στο γυναικείο εκλογικό σώμα χτυπάει κόκκινοΕίναι επιτυχημένος δικηγόρος, παντρεμένος και έχει μία κόρη 13 ετώνΒέβαια αυτό δεν αποτελέι τροχοπέδη στις γυναίκες στα δημόσια forum και το facebook να τον ανακηρύσσουν ως τον πιο σέξυ δήμαρχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου