Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Παραλίγο τραγωδία - Τα σίδερα δεν "πέρασαν" το παρμπρίζ

Είχαν άγιο, ο οδηγός και οι δυο συνεπιβάτες ενός λευκού αυτοκίνητου που "καρφώθηκε" πίσω από φορτηγό στην εθνική οδό στο ύψος της Αρκίτσας. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες στην καρότσα του φορτηγού υπάρχουν σίδερα που προεξέχουν, στα οποία έχουν τοποθετήσει κόκκινες κορδέλες.
Ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πήγε και έπεσε πάνω στην καρότσα του φορτηγού που προπορευόταν.
«Τα σίδερα έσπασαν, αλλα ευτυχώς δεν διαπέρασαν το παρμπρίζ, γιατί καταλαβαίνετε τι θα ακολουθούσε...», μας είπε διερχόμενος οδηγός, που βρέθηκε στο συμβάν.
Ο οδηγός διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο ένας από τους επιβάτες εγκατέλειψε το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου