Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Ι. ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν ως υποψήφιο Δήμαρχο Καρύστου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!"

"Τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωη κυρίαρχο ρόλο παίζει η «Αξιοπιστία». Με βάση αυτήν την αρχή πορεύομαι και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στο στίβο της πολιτικής. Από τότε που υπέβαλα αίτηση στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, αξιολογήθηκα και αναδείχθηκα στους 15 πρώτους, ξεκαθάρισα οτι αυτό που πραγματικά επιθυμώ είναι να είμαι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Εύβοια. Ο στόχος μου λοιπόν παραμένει ο ίδιος.
 Δεν έχω αλλάξει γνώμη και ουδέποτε σκέφτηκα να παζαρέψω τον συγκεκριμένο στόχο με κάτι άλλο. Εμπιστεύομαι τα αρμόδια όργανα της παράταξης και περιμένω
Δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν ως υποψήφιο Δήμαρχο Καρύστου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!"

*ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ     O καιρός θα ...δείξη......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου