Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Γ. ΨΑΘΑΣ Από ...πολέμιος, δίνει τα ρέστα του!!

Τι και αν ο Ψαθάς έδινε τα ...ρέστα του να μην προχωρήσει η πρόταση του ΕΚΠΑ για την ίδρυση Πανεπιστημιακών σχολών στά Μεσσάπια και την Χαλκίδα, τώρα το γύρισε στο ..."τσάμικο" και θέλει και την Τεχνόπολη στο χωριό!!

Βλέπετε ερχονται εκλογές και αφού η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν έχει να επιδείξει έργο, ο Ψαθάς κάνει "προεκλογικούς ακροβατισμούς" με φόντο τις σχολές Πανεπιστημιακού επιπέδου και την εγκατάσταση της Τεχνόπολης (που πρόκειται να γίνει στην Χαλκίδα) και παραχωρεί στρέμματα επί στρεμάτων στην Τριάδα ακόμη και το ..."φάντασμα" του Αθλητικού Κέντρου Στενής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου