Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!! Η υποψηφιότητα Βάκα δίνει τον Δήμο στον Παγώνη!!


"Τριχοτομείται" η Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωση της Ελενας Βάκα να κατέβη υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Χαλκιδέων, μετά τις ανακοινώσεις Καθαροσπόρη και Μπάκα, και ετσι πλέον τελειώνουν και η εκλογές πρίν αρχίσουν στον Δήμο Χαλκιδέων αφού με την υποψηφιότητα της στην ουσία "ανακυρήσει" νέο Δήμαρχο από τώρα τον Παγώνη!!
Αυτό που έχει ενδιαφέρον πλέον είναι αν η Νέα Δημοκρατία "θα ...κλείσει το μάτι" υπέρ κάποιας εκ των τριών υποψηφίων, παρά τα όσα έχει διακυρήξει ο ίδιος ο Μητσοτάκης "περί μη απόδωσης χρισμάτων-στηρίξεων στους Δήμους" ιδιαιτέρως οταν υπάρχουν 2 και 3 υποψηφιότητες!
Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε "θα γίνει της Κορέας και θα χυθεί πολύ αίμα στους δρόμους των Δημοτικών-Περιφερειακών και βουλευτικών εκλογών"! 
Τώρα πλέον αλλάζουν τα δεδομένα και στο Δήμο Χαλκιδέων, ισχυροποιείται η υποψηφιότητα Παγώνη και ο γρίφος θα λυθεί αναλόγως των αποτελεσμάτων των εκλογών για το "ποιος θα είναι Δήμαρχος και με την στήριξη ποίου"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

"Παίρνω την πρωτοβουλία σήμερα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Στη διεκδίκηση του Δήμου Χαλκιδέων με οδήγησαν οι προκλήσεις για το έργο που μπορεί να παραχθεί στον Α’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, η στήριξη πολλών ικανών και έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών και η παρότρυνση νέων και άφθαρτων προσώπων με διάθεση προσφοράς. Είναι γνωστή η επαγγελματική μου πορεία και η συμμετοχή μου στον κοινωνικό ιστό της πόλης. Ο καθένας από εμάς αξιολογείται και η απόφαση να διεκδικήσω το Δήμο Χαλκιδέων έχει παρακαταθήκες στη συμμετοχή μου στα κοινά από το 2010.
Ο Δήμος Χαλκιδέων, για να προχωρήσει μπροστά, χρειάζεται συνεργασία, όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς. Η εποχή μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί ενωμένη την τοπική κοινωνία, ώστε να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να μετατρέψει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες ανάπτυξης. Σε αυτήν μου λοιπόν την προσπάθεια ζητώ την συνδρομή όλων σας.
Προχωράμε μαζί και διεκδικούμε όσα μας αξίζουν."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου