Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό!


Την οργή του εξέφρασε ο άλλοτε αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος, το βίντεο με τις δηλώσεις του οποίου μετά από αγώνα είχε γίνει viral και μνημονεύονται μέχρι σήμερα, κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον… επικαλέστηκε στην αντιπαράθεσή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

 «Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του», δήλωσε ο κ. Μάτσιος στα «Παραπολιτικά». ΣΧΕΤΙΚΑ Θυμήθηκαν τον ανεπανάληπτο αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού στη Βουλή!
Το λάθος Τσίπρα και το «καρφί» Μητσοτάκη
 «Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου