ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Βανδαλισμοί στο 23ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας για 5η φορά!! (ακούστε+δείτε)


Για πέμπτη φορά βραδινοί εισβολείς καταστρέφουν ό,τι βρουν και βάζουν φωτιά στον προαύλιο χώρο του 23ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας στα Δύο Δέντρα.


Τόσο η διευθύντρια όσο και ο Σύλλογος Γονέων έχουν επανειλημμένα καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα λύση προφύλαξης του σχολείου, αλλά ούτε έχουν αποκατασταθεί και οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε κατασκευές που υπάρχουν στο χώρο για τα παιχνίδια των νηπίων.

Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων, Ντέμπορα Μπρούστη μίλησε στο Ράδιο 1 και τη Ναντίν Γρηγορίου, καλώντας τους αρμοδίους να μεριμνήσουν σχετικά, αφού η προστασία των σχολείων είναι εύθυνη όλων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου