ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Λ. ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ "Υπάρχει ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα για εμφάνιση κρουσμάτων στα σχολεία"! (ακούστε)


Δωρεάν μαζικά και επαναλαμβανόμενα rapid test ζητά ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, για εκπαιδευτικούς και μαθητές.


Oπως δήλωσε στο Ράδιο 1 και τη Ναντίν Γρηγορίου ο Πρόεδρος Λάμπρος Γιαννούχος «στα πλαίσια λήψης μέτρων πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας και αντιμετώπισης κρουσμάτων του covid 19 στις σχολικές μονάδες, υπάρχει ανάγκη αύξησης του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας στα σχολεία, καθώς και αύξηση των δαπανών για την δημόσια εκπαίδευση».

Επιπλέον αίτημα αποτελεί, να δοθεί προτεραιότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών που το επιθυμούν, στον εθνικό σχεδιασμό.

Ο κ.Γιαννούχος δεν έκρυψε ότι υπάρχει ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα για εμφάνιση κρουσμάτων στα σχολεία, όμως η γενική εικόνα δείχνει τήρηση των μέτρων προστασίας απο τον κορονοϊό εντός των μονάδων.

Σ' ότι αφορά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την επιστροφή στα θρανία, κυρίαρχο είναι τα κενά στη διδακτική ύλη, που κυρίως εμφάνισαν οι μαθητές της πρώτης και δευτέρας δημοτικού, για τον λόγο αυτό και ζητούν αναπροσαρμογή της.

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου