ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ: "Μισά τα χρήματα (σ.σ. λόγω έπτωσης), μισό το έργο!! Ετσι είναι!!" Αμ δε....


Νέα θεωρία "ανακάλυψε" Δήμαρχος στην Εύβοια περί εκτέλεσης Δημοσίων Εργων!!

Δείτε την ...θεωρία του:

"Δήμαρχος: Εξήγησα και αρχικώς, ότι επιλέχθηκε η διαδικασία της διαπραγμάτευσης ώστε να γλιτώσουμε σίγουρα χρόνο, που μπορεί να ήταν ο μοιραίος, αλλά όπως σας είπα και θα το δείτε και παρακάτω, το Υπουργείο Υποδομών τα λεφτά της έκπτωσης τα παίρνει πίσω. Δεν μπορείς να τα επαναδημοπρατήσεις.
Το θέμα είναι ότι, αν πηγαίναμε σε μία έκπτωση μεγάλη, θα γινόταν το μισό έργο. Μισά τα χρήματα, μισό το έργο, έτσι είναι.
"

Βεβαίως δεν είναι καθόλου ετσι!!
Ο Ανάδοχος την εκπτωση την δίνει για την εκτέλεση ολοκλήρου του έργου που περιλαμβάνεται στην σύμβαση που υπογράφει.....

Απλώς "αν η έκπτωση ειναι μεγάλη, οι ..μίζες ειναι μικρές εως ανύπαρκτες"!!

Εξ ου και η θεωρία των "κλειστών-στημένων διαγωνισμών" , διαγωνισμών για να βγαίνει το ...μεροκάματο!!!!

Τώρα ποιός το είπε, να εχετε ..υπομονή!! (διότι ακολουθούν και ....άλλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου