Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΨΑΧΝΑ Οι ..υπεύθυνοι και ο μοναδικός ..."ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ"!!


Επρεπε να περάσουν 4 μέρες για να βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος για τα 4 κρούσματα κορονοιού σε κρεοπωλείο(3) και σε περιπτερο(1)!!

Αν και γνώριζαν από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τα κρούσματα, εν τούτοις δεν ανακοίνωσαν τίποτα την στιγμή που οι πολίτες μπαινόβγαιναν για να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής!!

Η μετά 4 ημέρες ανακοίνωση του Δήμου αν και αναφέρεται στο γεγονός δεν αναφέρει τα ονόματα των επιχειρήσεων για να ενημερωθούν οι πολίτες "ποιό ειναι το κατάστημα" (κρεοπωλείο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ) και να κάνουν τα σχετικά τεστ λόγω της προσέλευσης τους εκεί!

Αντιθέτως εσπευσε να χαρακτηρίσει ως ..."υπεύθυνους" τους επαγγελματίες που εβγαλαν σχετική ανακοίνωση για το γεγονός στο κατάστημα τους, μετά ομως από την δημοσιοποίηση από το ΡΑΔΙΟ1...

Η Ανακοίνωση του ..."ανεύθυνου!!

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων συγχαίρει ολόθερμα και τις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις στην πόλη των Ψαχνών που ανέλαβαν την ευθύνη να διευκρινίσουν ότι τα κρούσματα covid 19 που ανακοίμνωσε η Δημοτική Αρχή αφορούν δικό τους προσωπικό.

Η κίνηση αυτή αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμού που έχουν αυτοί οι συμπολίτες μας που ενήργησαν με σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο παραβλέποντας το όποιο προσωπικό και επαγγελματικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου