ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ο ΣΠ. ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ μας ..."ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ" γιά το Τσιμεντάδικο!! (ακούστε)


Με αφορμή ένα ερώτημα της Ενωσης Εργαζομένων του Τσιμεντάδικου για την "παραχώρηση" της χρήσης του λιμανιού του Τιμεντάδικου, μάθαμε με τον "πλέον επισημο τρόπο" την ...τύχη του εργοστασίου!!


Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1, ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ οτι "το πλάνο της LAFARGE οπως εχει ανακοινωθεί στον ΟΛΝΕ ...ατύπως είναι Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS (εμπορικός σταθμός και συναφείς δραστηριότητες) ΚΑΙ ΜΟΝΟ", ενώ δέν υπάρχει περίπτωση παραγωγικής λειτουργίας!!

Ακούστε τι είπε ο ΣΠ. ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ....
Ακούστε τι λέει ο Πρόεδρος της Ενωσης ΠΑΝ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου