ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Τ. ΧΡΟΝΑΣ "Πολιτικά απαράδεκτος και αλαζονικός ο τρόπος λειτουργίας του Περιφερειάρχη" (ακούστε)


"Αξιοποιώντας την νομοθετική ρύθμιση ο Περιφερειάρχης έχει υποβαθμίσει και την Οικονομική Επιτροπή σε διεκπεραιωτικό οργανο οπου δεν συζητούνται τα σοβαρά θέματα".


Αυτό μεταξύ άλλων ειπε ο περιφερειακός σύμβουλος σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης Τάσος Χρονάς σχολιάζοντας τα οσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση της Ο.Ε.

Χαρακτήρισε "πολιτικά απαράδεκτο τον τρόπο λειτουργίας στον οποίο αντανακλάται η αλαζονία της εξουσίαςκαι με πολιτική σκοπιμότητα υποβαθμίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο αφού έχουν καταργήσει την αρχή της πλειοψηφίας και του δημοκρατικού διαλόγου και περνάνε λόγω πλειοψηφίας τα θέματα απο την Ο.Ε."

Ακούστε τι λέει ο Τ. Χρονάς στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1.....


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου