ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δεν ..ξανάγινε!! Ανεμογεννήτριες στο Οντάθι... Ο Δήμος τι λέει; Το γνωρίζει;


Σε μόλις 250 μέτρα από το τελευταίο σπίτι στο Οντάθι θα τοποθετηθεί η πρώτη ανεμογεννήτρια αιολικού σταθμού με σύνολο 3 ανεμογεννήτριες, ενώ οι μισές κατοικίες στο Οντάθι θα βρίσκονται εντός της ζώνης των 500μ απο την πλησιέστερη ανεμογεννήτρια, κατά παράβαση του Ειδικού Χωροταξικού για τις ΑΠΕ. 

Αυτό αποκαλύπτει ο Στίβεν Κουνις σε ανάρτηση που έχει κάνει στην σελίδα του στο φ/β.

Με βάση τα στοιχεία του Copernicus, σε καμμένη έκταση στη Ριτσώνα θα τοποθετηθεί ακόμη ένα αιολικός σταθμός, ενώ το ίδιο θα γίνει και όλες τι κορυφές της οροσειράς Χτυπά μέχρι και την κορυφή του Μεσσάπιου όρους, μόλις 850μ από όπου βρίσκονται αμυντικοί πύραυλοι. 
Οι τοποθετήσεις αυτές καταστρατηγούν κάθε νομιμότητα, αψηφούν την λογική και αναιρούν την ευζωία των κατοίκων της Χαλκίδας. Τίθενται τόσο θέματα οπτική όχλησης, καταστροφή αρχαιοτήτων, καθώς και θέματα εθνικής άμυνας.

Παρακαλώ τον κάθε αρμόδιο να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου