ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΕΣΤΙΑΣΗ "Η απόγνωση των επιχειρηματιών του κλάδου, τους οδηγεί σε κινητοποιήσεις" (ακουστε)


Δραματική η κατάσταση στον χώρο της εστίασης με την κυβέρνηση να μένει θεατής, αφού η επιστρεπτέα 5 δεν βοήθησε τον κλάδο οικονομικά, κι αν κινηθεί στην ίδια λογική και η 6, που ανακοινώθηκε απο τον Υπουργό κ.Σταϊκούρα, θα καταλήξει η ταφόπλακα για τις επιχειρήσεις.


Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Σωματείου των καταστηματαρχών εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ήδη δέκα καταστήματα εστίασης μόνο στη Χαλκίδα δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά, βάζοντας οριστικά λουκέτο.

Η απόγνωση των επιχειρηματιών του κλάδου, τους οδηγεί σε κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι τελικές αποφάσεις, για την μορφή του αγώνα τους.

Ακούστε τον.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου