Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Υπέστην σεξιστική επίθεση και ..ύβρεις από τον Ψαθά"!! Ταύρος εν υαλοπωλείο...ο Δήμαρχος!! (ακούστε)


Πρωτοφανή γεγονότα καταγγέλει η επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης!


Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής και με αφορμή ένα ερώτημα "ο Ψαθάς ως μαινόμενος ταύρος εν ..υαλοπωλείο" επιτέθηκε με σεξιστικές εκφράσεις.

Η Γκόγκου δημοσιοποίησε το γεγονός στο Φ/Β αναφέροντας ότι:"Στην πολύχρονη πορεία μου ασχολούμενη με τα κοινά έχω δει πολλά έχω αποκτήσει εμπειρία με δρώμενα πολλών αποχρώσεων και έχω παραμείνει ο εαυτός μου ,χωρίς εξαρτήσεις και χειραγωγήσεις και με γνώμονα πάντα το όραμα μου την συνειδησή μου και την ευαισθησία μου για ένα καλύτερο αύριο !

Στην πορεία αυτή καταγράφεται μια πρωτοφανή συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου προχτές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής.

Στην ερώτηση μου αν υπάρχει κάποια επιπλέον εξέλιξη στην προσωπική συνάντηση που θα έκανε ο δήμαρχος με τον υφυπουργό κ.Αμυρά σχετικά με την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών... δέχθηκα αήθη επίθεση, με απρεπή και αχαρακτήριστο τρόπο .

Με ύφος τραμπούκου μου είπε ότι έχω χάσει την γυναικεία μου υπόσταση ότι δεν θυμίζω γυναίκα ότι έχω ξεπεράσει κάθε όριο και ότι έχω χάσει κάθε ευγένεια!!!

Στην αντίδραση μου ότι είναι σεξιστης και κάνει διακρίσεις στα φύλα ειδικά των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, με αποκάλεσε Μπεκατώρου!

Και όλο αυτό το καταγράφω εδώ στο προφίλ μου όχι τόσο για να αναδείξω το γεγονός αυτό, αλλά για να διαμηνύσω ότι τραμπουκισμοι και απρεπείς συμπεριφορές δεν τις επιτρέπω και θα τις καταδικάζω απ' όπου και αν προέρχονται και ιδιαίτερα όταν απευθύνονται όχι μόνο σε μένα αλλά σε οποιονδήποτε πολίτη ."

Ακούστε τι είπε για τα γεγονότα στον Μάνο Παπαμακάριο, στο ΡΑΔΙΟ1....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου