ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΙΧΑΔΑΣ "Το νερό ειναι ακατάλληλο και με την σφραγίδα του Υπουργείου Υγείας!!" Τι εντέλεται να κάνει αμέσως ο Δήμος... (ακούστε και δείτε)


Μία σαφέστατη γνωμάτευση της Γενικής Δνσης Υγείας επανέφερε στον ..."σωστό δρόμο" τον Βασίλη Λαγό!!


Με νέο έγγραφο προς τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού ο Επόπτης Υγείας του Νομού τον ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ να.....


Πλέον οι πολίτες πρέπει να προσφύγουν άμεσα στον Εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου αφ ενός, και αφ ετέρου με ασφαλιστικά μέτρα ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ...ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΛΑΤΡΑΣ¨!! 

Το γεγονός σχολίασε ο πρώην Γενικός Δντής Δημόσιας Υγείας Κ. Μπαντάσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα των κρουσμάτων κορονοιού στην εταιρεία ΜΙΜΙΚΟΣ και τις καταγγελίες των εργαζομένων.

Ακούστε τι λέει και για τα δύο θέματα στον Μάνο Παπαμακάριο....


ΔΕΙΤΕ την γνωμάτευση της Γενικής Δνσης Υγείας και τις νέες εντολές της Δνσης Υγείας πρός τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού!!

Τώρα πλέον ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου