ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ "Αποφάσισαν να ξεφτιλιστούν ...σιωπώντας, στο Περιφερειακό" (ακούστε)


Καταιγιστικό ρυθμό φαίνεται πως παίρνουν οι εξελίξεις στο θέμα των αιολικών πάρκων και των επενδυτικών σχεδίων των εταιρειών στην Εύβοια.


Σύμφωνα με τον Σάκη Παπαδόπουλο, Συντονιστή της παράταξης Ελεύθερη Στερεά, βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια μιας νέας στρατηγικής επένδυσης στις περιοχές Πυξαριά, Καντήλι, Βόρεια των Μανικίων και της Σέττας, συνόλου 455MW απο την ΤΕΡΝΑ.

Παράλληλα, μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, ο κ.Παπαδόπουλος ανέφερε πως εταιρεία αιτήθηκε την αύξηση του επιτρεπόμενου της εγκαστάστασης των ανεμογεννητριών στην περιοχή του Μαρμαρίου.

Ακούστε τον


Ο κ.Παπαδόπουλος σχολιάζοντας τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τη συζήτηση που έγινε για τα αιολικά πάρκα, υποστήριξε πως έγινε προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος απο πλευράς Περιφερειακής Αρχής, η οποία έδειξε να επιθυμεί την αποφυγή της συζήτησης.

Παράλληλα παρουσίασε στοιχεία που καταδεικνύουν πέραν της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και τις οικονομικές επιπτώσεις στον τόπο απο την επέκταση των ανεμογεννητριών.

"Αποφάσισαν να ξεφτιλιστούν σιωπώντας" είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε μη γνωμοδότηση του Π.Σ δια της Επιτροπής Περιβάλλοντος, για άδεια εγκατάστασης 120 ανεμογεννητριών στην Καρυστία.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου