ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ο ..."Φαντομάς" υφυπουργός που "ήλθε, είδε και απήλθε" χωρίς να πεί κουβέντα!! (ακούστε)


Κανείς τελικά δεν κατάλαβε την χρησιμότητα της επίσκεψης του Αμυρά στο βουνό!!!


Ο υφυπουργός εμφανίστηκε με "αλπική περιβολή και μπατόν του σκί" για να ακούσει τον προβληματισμό και τις ενστάσεις Δήμου και φορέων για την αγκατάσταση αιολικών πάρκων στην περιοχή, οταν οι αποφάσεις έχουν ληφθεί με fast-track διαδικασίες!!

Αγνωστο πως ο Υφυπουργός εμφανίστηκε ξαφνικά στο ..βουνό, οπως "σκοτεινή" είναι και η συνάντηση του με τον Δήμαρχο ..."κατ' ιδίαν"!! Τι να είπαν αραγε;

Η Τζοβάνα Γκόγκου σχολιάζει στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1, τα της συνάντησης αλλά και για το αίτημα της για εκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου που ακόμα μένει αναπάντητο.

Ακούστε....Για το θέμα ερωτήθηκε και ο Κ. Μαρκόπουλος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου