ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΜΑΝΤΟΥΔΙ "Εβγαλε τα ...πιστόλια ο Τριάντης! Γιατί καταγγέλει τον Τσαπουρνιώτη;" (δείτε)


Ενάμισυ χρόνο μετά τις εκλογές ο "πρώην συνεταίρος" του Τσαπουρνιώτη αποφάσισε να κάνει απολογισμό και αντιπολίτευση!!


Ο Γ. Τριάντης αποκαλύπτει τις μετεκλογικές συμφωνίες με τον Δήμαρχο, μετά τον πρώτο γύρο, και το ..άδειασμα που εφαγε στη συνέχεια από τον Τσαπουρνιώτη!!

Ομως ο Τριάντης στην κριτική του άποψη που καταθέτει "αφήνει σοβαρά υπονοούμενα για την διαχείριση , κυρίως στα δημόσια έργα, που κάνει ο Τσαπουρνιώτης παρακάμπτοντας το Δημοτικό συμβούλιο!!

Ανάλογα ερωτηματικά και υπονοούμενα είχε αφήσει και ο Στεργίου κατά την ενημέρωση που εκανε ο Τσαπουρνιώτης για τα "έργα του Ζορμπά"! (μια υπόθεση που θα μας απασχολήσει στη ...συνέχεια)

Δείτε την ανακοινωση....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου