ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "Δικαίωμα για σύνταξη παρά τις οφειλές προς τον ΕΦΚΑ!! (ακούστε)


Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’αριθ. 16015/2020 απόφασή του (Τμήμα 30ό) υποχρεώνει τον ΕΦΚΑ να χορηγήσει σύνταξη σε ασφαλισμένη, παρά τις οφειλές της από εισφορές ύψους 86.211,33 ευρώ!!

Το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ΕΦΚΑ-ΕΤΑΑ όφειλαν να ενημερώσουν έγκαιρα την ασφαλισμένη για το πραγματικό ύψος τής οφειλής της στα Ταμεία!

Ο Πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξης Μητρόπουλος καλεί την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα 100.000 και πλέον ασφαλισμένων που αδυνατούν να λάβουν σύνταξη λόγω οφειλών τους προς τον ΕΦΚΑ.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, χωρίς την άδεια του εκδότη και οπωσδήποτε χωρίς την αναφορά της πηγής προέλευσης του περιεχομένου.

Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου